Label Products genomineerd voor Trends Gazellen 2024

Met trots delen we het geweldige nieuws dat Label Products voor de tweede opeenvolgende keer is genomineerd voor de Trends Gazellen 2024 award, in de categorie middelgrote ondernemingen.

Label Products, met bijna 34 jaar ervaring, heeft zich als Waregems familiebedrijf stevig verankerd als een expert op het gebied van etiketten. Naast het handhaven van hun status als flexibele en betrouwbare partner, streven de zaakvoerders Matthias en Stephan Dhondt ernaar impact te creëren met hun labels. Ze doen dit niet alleen door te praten over duurzaam ondernemen, maar ook door het daadwerkelijk te integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Duurzaamheid als drijfveer
“In 2024 streven we ernaar om de duurzaamheidsnormen van onze etiketten te verhogen. We geloven in een gestructureerde aanpak om duurzaam te ondernemen. We hebben een duurzaamheidsexpert ingeschakeld om te bepalen waar ruimte is voor verbetering. Dankzij deze inzichten kunnen we onze CO2-voetafdruk verder verminderen.”

Daarnaast heeft Label Products ook geïnvesteerd in de uitbreiding van hun bedrijfssite. “Onze nieuwbouw is bijna af en operationeel en met behulp van hoogstapeling kunnen we de extra opslagruimte uiterst efficiënt benutten, wat zeker welkom is”, deelt Matthias nog enthousiast mee.

Dank aan ons fantastische team voor hun bijdrage aan ons succesverhaal!